Isnin, 1 Mac 2010

SPRM BIKIN TAK SERUPA CAKAP

Sebut SPRM semua orang tau...budak kecik yang baru nak masuk sekolah pun tau. Hari ini dalam Utusan munafik, menyebut ketelusan SPRM menjalankan tanggungjawab. Sila klik disini untuk membaca kenyataan Pengarah SPRM negeri, Mohd. Jaafar Hussen.

Kalau sekadar isu macam ni baik lupakan jela...isu Jet pejuang dan rasuah pemimpin tertinggi masih tak setel2 lagi, masih ada hati nak setelkan kes yang kecik macam ni..SPRM ada pun macam xde...Kalau dah nama balaci UMNO, keje yang nampak bodo pun mereka nak bikin juga.....macam2 stori lawak jenaka kat Malaysia..

FAIRUS MASUK UMNO


Berita Hairan hari ini mengumumkan bekas TKM 1 Pulau Pinang, Mohd Fairus Khairuddin hari Keluar PKR dan masuk ke UMNO. Saya tak mahu nak mengulas panjang cuma disini apa yang dapat saya maklumkan bahawa usaha PKR untuk melakukan pemutihan semula kepada ahli PKR yang jenis tangkap muat sudah mula membuahkan hasil. Dari sini kita dapat lihat sejauh mana ketelusan hati seseorang itu berjuang demi menegakkan kebenaran dan bukannya kerana mengejar kemewahan seperti mana yang terjadi kepada Adun2 dan MP yang sudah disumpah menjadi katak....

WELCOME TO ANWAR IBRAHIM

Ceramah DS Anwar Ibrahim di Kampung Pulai jam 8.00 malam pada 5 Mac 2010. Semua dijemput hadir. salam Perjuangan